De voorbije weken zijn enorm druk geweest: als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen heb ik heel wat huisbezoeken gedaan op zoek naar potentiële kandidaten. Vorige week werden alle kandidaturen doorgenomen tijdens de bestuursvergadering en kwamen we tot de samenstelling van de definitieve lijst. Nu het programma is geschreven, de lijstvorming achter de rug en en de ontwerpen voor de verkiezingsdrukwerken naar de drukker zijn, is de rust aan het terugkomen.

Eindelijk wat meer tijd voor mijn gezin, familie en vrienden en dit tot eind augustus. Eind augustus geef ik het startschot voor de eigenlijke verkiezingscampagne en dat tijdens onze tweede kandidatenavond. De komende weken zal ik nu voldoende rusten en energie opdoen om er vanaf september tot aan de verkiezingen stevig tegenaan te kunnen gaan. De Ieperlingen zullen wel weten wie onze kandidaten want we gaan elke straat, wijk, deelgemeente, bevoorraden met onze folders. Ik sta alvast te popelen om campagne te gaan voeren.

Nu de hittegolf achter de rug is, kan er eindelijk weer op een normale manier gewerkt worden. Jeetje, wat was dat toch lastig. Het werk dat is blijven liggen is, zal ik nu beetje bij beetje aanpakken.

Zo dadelijk maak ik enkele vragen op voor de verkeerscommissie en dat op vraag van een bewoner uit de wijk waar ik dagelijks voorbij kom. Wat is het toch fijn dat mensen me aanklampen en me hun probleem toevertrouwen. Het bijna 12 jaar zetelen in de gemeenteraad werpt zijn vruchten af.

Wie de werking van Vlaams Belang Ieper wil volgen kan dat vanaf de Facebook-pagina of via de webstek.

Neem me niet kwalijk dat ik nu afsluit want de partijplicht roept.