Gisteren, donderdag 19 oktober, kreeg ik eindelijk de beslissing van het Schepencollege te horen over de aanvraag voor de anti-moskee-actie die maandag op hun agenda stond. Via de Federale Politie wist ik al eerder dat de goedkeuring niet gegeven werd waardoor ik al een “Plan B” had klaarliggen zodra ik het verdict te lezen zou krijgen. Dus langs deze weg wil ik de (meelezende) recherche bedanken voor hun informatief telefoontje. Wij leggen ons niet neer bij de argumentering zoals hieronder te lezen is:Zodoende heb ik gisteren meteen een nieuwe aanvraag gedaan voor eenzelfde actie: zelfde dag (vrijdag 27 oktober), zelfde uur (19u) maar….op een andere locatie. Een locatie die “verkeerstechnisch” geen problemen meer kan geven namelijk: op de Grote Markt. En aangezien betogen en het uiten van een mening een recht is in een democratisch land, veronderstel ik dat we deze keer wel het fiat van het Schepencollege krijgen. Zo niet halen we “Plan C,D, E,F,G,H,…”boven want betogen tegen de islamisering doen we! Uitstel is geen afstel!