Verkiezingsdag: de campagne zit er op en nu maar hopen dat de kiezers de juiste keuze maken, namelijk kiezen voor het Vlaams Belang. En zij die mijn inzet voor de partij en de Vlaamse Beweging op prijs stellen, zullen hopelijk hun voorkeurstem aan mijn geven. Dank bij voorbaat hiervoor. Vandaag is het ook Vaderdag en daarom wens ik alle meelezende vaders een prettige feestdag toe. Maar omdat mijn vader de allerbeste van heel de wereld is, heb ik hieronder een kort tekstje over hem geschreven:

Mijn vader is als een rots in de branding,

die me beschermt en liefde geeft.

Met hem kan ik praten over alles wat ik beleefde.

Ook geeft hij me advies wanneer ik daar om vraag,

het is hem nooit teveel.

Het is de vaderliefde die hij in zich draagt.

Hij geeft me altijd dat kleine beetje méér

en het is daarom dat ik van hem hou en

hem zo waardeer.

Mijn vader is de man die met weinig woorden veel meer kan zeggen dan vele anderen.

Mijn vader is de stille, harde werker, waar iedereen steeds kan op rekenen.

Mijn vader is er één uit de duizend,

Mijn vader is de allerbeste!

Mijn vader schonk me niet alleen mijn leven,

Hij leerde mij ook om mijn eigen, Vlaamse volk en

Vlaanderen lief te hebben…

Vandaag op vaderdag, 13 juni 2010,

wil ik hem niet enkel een “gewoon” geschenkje geven:

vandaag wil ik op deze verkiezingsdag al mijn voorkeurstemmen aan hem opdragen als dank voor alles wat hij voor me deed en doet.

Bedankt pa!